در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
فرهنگ جولایی، کودک بود که دلش برای جعبه صدا تپید. جادوی این رسانه او را جذب خود کرد به طوری که تا بیش از ۵۰ سال بهعنوان تهیهکننده بهترین برنامههای رادیویی با مخاطبان همراه شود. پس از او همسرش (زهره نعمتی) و فرزندانش به ترتیب سن (سحر، نسیم و نوید) وارد دنیای رادیو واستودیوهای پرخاطره آن شدند.
آنهایی که دستی برآتش حوزه ارتباطات دارند،دکترحسن خجسته رابه فعالیت علمی اومیشناسند، اما اگرکمی بیشتر به عقب برگردیم، سابقه این مدیر قدیمی رادیووتلویزیون گویای فعالیتهای دیرینه او در حوزه رسانهملی است. خجسته از ابتدای دهه ۷۰، به سازمان صداوسیما رفت و از ردههای پایین کار خود را آغاز کرد و به مرور بهسوی برنامهسازی در رادیو کشیده شد.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چهارمین هفته آذرماه را با توجه به ۲۵ آذر که عنوان روز پژوهش دارد، با کسب مجوز از شورای فرهنگ عمومی، به نام هفته پژوهش نامگذاری کرده است.
راحله امینیان که امسال بااجرای برنامه سحرگاهی شبکه دوسیما همراه مخاطبان بود،بیشتر با اجرای برنامههای معارفی و خانوادهمحور درصداوسیما شناختهشده است.این مجری رادیو و تلویزیون درروزهای گذشته سفری پرمخاطره اما ارزشمندبه بیروت راتجربه کرده ودر همصحبتی و همنشینی با زنان حزبا...و جبهه مقاومت، چهره زنانه و ظریفتری از جنگ در غزه و لبنان را به تصویر کشیده است.
درکارنامه جهانبخش سلطانی، رنگینکمانی ازنقشهای متنوع به چشم میخورد؛ ازکارآگاه طناز سریال «سرنخ» گرفته تا فرعون مصر در «یوسف پیامبر» و ناظم خشن «قصههای مجید».
چندی پیش بود، شادمانی ملی «خفتدادن اسرائیل و سرشکستهکردن آن رژیم کودککش» از زیر آسمان بلند تهران با یکی از دلنشانترین و مهرانگیزترین شهرهای ایرانزمین پیوند خورد، یعنی شور پرغرور موشکباران حکومت غاصب در سرآغاز خودش بود که تماس با شیرازدوستداشتنی برقرارشدوبا یکی ازهمشهریهای دوستداشتنیترش همدلانه گل از گل همسخنیمان شکفت، سپس با عشق از عشق گفتیم و از عشق شنفتیم.
رادیومعارف بهعنوان یکی از رسانههای شنیداری درسپهر رسانهای کشوربا بهرهمندی از محتوای غنی دینی و با پشتوانه مراکز حوزوی، دینی، دانشگاهی و... درراستای معرفتافزایی ورفتارسازی مؤمنانه فعالیت داردودرتلاش است هرسال با برنامهریزی جدید براساس نیازها و اولویتهای تعیینشده محتوای جدیدی را با برنامهسازی هنرمندانه به مخاطبان ارزشمند خود ارائه کند. با مسعود کاویانی، مدیر رادیومعارف گفتوگو کردیم که در ادامه میخوانید.
مجموعه مستند اجتماعی «شوک» به بررسی موضوعات بهروز و چالشبرانگیز جامعه میپردازد. در فصل گذشته این برنامه با رویکردی واقعگرایانه و بدون قضاوت با پرداختن به موضوعاتی مثل مرگ خاموش، کیفقاپی وسرقت مسلحانه، مقررات رانندگی- رانندگی ایرانی، تخلفات اینترنتی و دیگر موضوعات چالشبرانگیز و تابو تلاش کرد تا واقعیتهای تلخ اجتماعی را به تصویر بکشد و آگاهی مخاطبان را افزایش دهد.
برخی به نقش او در سریال «تانکخورها»، عنوان «رزمنده عاشقپیشه» را دادهاند اما گفتن این عبارت، تقلیل تلاش این بازیگر برای رسیدن به عمق یک نقش است. میلاد میرزایی که در این سریال نقش جواد را بازی میکند،پیش ازاین درمجموعههایی مثل «بانوی عمارت» و «احضار»، خوش درخشیده بود و با مجموعه «شهباز»، حضور خود در تلویزیون را تثبیت کرد.
شخصیتجهان در سریال «زیر هشت»، با آن گریم خاصی که داشت، هنوز هم درخاطر بسیاری از مخاطبان مانده. درست مثل کاراکتر ذوقی در «هشتپا» که هنوز هم نمیتوان با اطمینان گفت سیاه بود یا خاکستری. علیرضا مهران بازیگری است که تاکنون کاراکترهای متفاوتی را روی آنتن برده. ذوقی و جهان تنها دو نمونه از آن شخصیتهای خاصی است که این بازیگر به آنها روح داده.
نهضت باهنر، دانشآموخته رشته پزشکی و دارای مدرک دکترای حرفهای است و از سال ۱۴۰۱ پس از درگذشت زندهیاد صدیقه اعتمادسعید، مدیر سابق رادیوسلامت، مدیریت این شبکه را عهدهدار است. او از سال ۱۳۸۱وارد سازمان صداوسیما شد.
مخاطبان تلویزیون علی کاظمی رابیشتر بانقشهای کمدیاش درسریالها ومجموعههای شبانه میشناسندکه شاید شاخصترینشان، نقش «بگوری» در «شبهای برره» باشد. همه فعالیتهای کاظمی اما به نقشهای کمدی خلاصه نمیشود و او در سریالهایی مانند «به کجا چنین شتابان» در قالب شخصیتهای جدی هم نقشآفرینی کرده است.
سریال «روز خون» به تهیهکنندگی مرتضی رضایی و کارگردانی حمید همتی، روایتی از حادثه اول تروریستی حرم شاهچراغ است که از۱۲آبانماه۱۴۰۳ساعت۲۲ ازشبکه یک سیما روی آنتن رفت.
سریال «هشتپا» که به ایستگاه پایانی نزدیک است، توانست روایتگر یک قصه متفاوت و اکشن باشد. هشتپا تصویرگر یک قصه پلیسی پیچیده است که برخلاف برخی از قصهها، با فکر و هوش یک کارآگاه به نتیجه میرسد.
رضا اکبرپور که پیش از این با مجموعه گیلدخت و حوالی پاییز در قاب تلویزیون به مخاطب معرفی شد، حالا نقش متفاوتی در هشتپا بازی کرده است. او در عین حال که نقشی به ظاهر ساده را بازی کرد، توانست در مواجهه با این کاراکتر بحرانها را به درستی روایت کند.
«تانکخورها» این شبها با روایتی متفاوت از سالهای دفاعمقدس، مخاطبان شبکه سه سیما را با خود همراه کرده است. متن این سریال را که با کارگردانی پرویز شیخطادی و تهیهکنندگی ایرج محمدی به پخش رسیده، محمدصادق رمضانیمقدم طراحی کرده و سرپرستی نویسندگان را هم برعهده داشته است.
هوشنگ توکلی بازیگر و کارگردان تئاتر، تلویزیون و سینما و همسر فریده سپاهمنصور است.بازی در تئاتر را از سال ۱۳۴۶ و حضور در مقابل دوربین را از سال ۱۳۵۵ با فیلم کوتاه «زنده به گور» کاری از سیامک بیات تجربه کرد. بازی در سینما را از سال ۱۳۶۴ با خانه ابری به کارگردانی اکبر خواجویی آغاز کرد و...، اما بهیقین میتوان گفت اگر تاثیرات عملکرد توکلی در حوزههای مشاوره، تصمیمسازی و مدیریت فرهنگی بیشتر از فعالیتهای هنری او نباشد، کمتر نیست.
بهشاد شریفیان،چهره آشنای سریالهای کمدی تلویزیون است؛ ازیادداشتهای کودکی و پشتکنکوریها و چاردیواری گرفته تا بزنگاه و ترشوشیرین و متهمگریخت.نکته جالب اینکه شریفیان دربیشتر این سریالهای کمدی،نقشهای جدی برعهده داشته است که شاید شاخصترینشان نقش حاجآقا مرتضایی درسریال«بزنگاه»به کارگردانی رضا عطاران باشد.
سینمای ایران طی چند سال اخیر شاهد رشد انیمیشن بوده؛ انیمیشنهایی که هر یک به نوبه خود توانستند موفقیتهای قابل توجهی در عرصههای داخلی و خارجی کسب کنند. یکی از این انیمیشنها، ببعی قهرمان است؛ اثری که وقتی آن را بررسی میکنیم مشخص میشود که از جهات گوناگونی در میان انیمیشنهای ایرانی یک اثر خاص به حساب میآید.
بهراد خرازی در تلویزیون شروعی توفانی و امیدوارکننده داشت و با مجموعههای «سیبخنده»، «مجید دلبندم» و در ادامه در کارهای عمدتا طنز دیگری ازجمله «عید اومد بهار اومد» و «نیلوفرانه» به ایفای نقش پرداخت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: